ما گروهی از سوسیالیست‌های ایران، باورمند به دگرگونی‌های بنیادین اجتماعی_اقتصادی برآنیم با ارایه بدیل سوسیالیستی برخاسته از گویه‌ی جمعی پویا، خلاق و بهم پیوسته و با درس آموزی از تجارب انقلابی تاریخ بشری در جهان و تاریخ معاصر جامعه ایرانی، راه حل های اساسی را از دل واقعیت‌ها، تعارضات و تضادهای طبقاتی موجود، کشف، ارائه و به کار بندیم.



هفت تپه در آئینه رسانه ها

پس از سال‌ها کشمکش و اعتراضات، اعتصابات و هزینه‌های گزاف کارگران، سرانجام ظهر امروز، حکم خلع ید بخش خصوصی از کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه رسما اعلام شد. اسماعیل بخشی، فعال کارگری هفت‌تپه در گفتگویی با امتداد در واکنش به اعلام این حکم، اظهار داشت: اعلام این خبر، شادی را در دل کارگران ستم‌کشیده هفت تپه تزریق کرد و امروز، فضای توام با شادی و امید را در میان کارگران و گروه‌های کارگری شاهد بودیم.


هفت تپه در آئینه رسانه ها

امتداد- محمد جعفری:
پس از سال‌ها کشمکش و اعتراضات، اعتصابات و هزینه‌های گزاف کارگران، سرانجام ظهر امروز، حکم خلع ید بخش خصوصی از کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه رسما اعلام شد.

اسماعیل بخشی، فعال کارگری هفت‌تپه در گفتگویی با امتداد در واکنش به اعلام این حکم، اظهار داشت: اعلام این خبر، شادی را در دل کارگران ستم‌کشیده هفت تپه تزریق کرد و امروز، فضای توام با شادی و امید را در میان کارگران و گروه‌های کارگری شاهد بودیم.

جان کارگران دیگر به لبشان رسیده بود

وی افزود: کارگران هفت‌تپه با کشیدن رنج‌های فراوان در سالیان اخیر و دادن هزینه‌های فراوان، ثابت کردند که آنچه در این کارخانه می‌گذرد، چیزی نیست که در بیلبردهای تبلیغاتی شاهد آن هستید. کارگران، سال‌ها با قراردادهای غیرقانونی تحقیر و اخراج شدند، سال‌ها از دریافت حقوق اولیه و بدیهی خود به صورت منظم محروم بودند و چه زیان‌ها که به مزارع و کشت هفت‌تپه وارد نشد. به تعبیر دقیق‌تر، جان کارگران دیگر به لبشان رسیده بود.

مادامی که در یک جامعه با فاصله طبقاتی زندگی می‌کنید، مبارزات کارگری هم ادامه خواهد داشت

بخشی، تصریح کرد: اکنون هم، من نمی‌گویم که اعلام این حکم، پیروزی نهایی بوده و به همه آرمان‌های‌مان دست پیدا کرده‌ایم. آدم‌ها حق دارند که برای کوچکترین پیروزی خود شادمانی کنند و این یک پیروزی بزرگ برای کارگران است. من معتقدم که این پیروزی، یک قدم بزرگ بود و مقدمه‌ای برای برداشتن قدم‌های بعدی درمسیر. مادامی که شما در یک جامعه طبقاتی با فاصله طبقاتی زندگی می‌کنید، مبارزات کارگری هم ادامه خواهد داشت.

این فعال کارگری، تصریح کرد: آنچه در خبر اعلام حکم خلع ید مطرح شده، ظاهرا اینگونه بوده که علت تاخیر در این اعلام رسمی، فراهم کردن زمینه واگذاری هفت تپه به بخش دولتی بوده است. با این حال، ما به هیچ کارفرمایی اعتماد نداریم. البته، نظر شخصی من، این است که هفت تپه، کلا به دست خود کارگران از طریق شورایی یا تعاونی اداره شود اما از آن جا که شاید زمینه این مسئله فراهم نباشد، نباید از نقش کارگران در ادامه راه غافل باشیم.

نماینده مورد اعتماد کارگران باید در هیئت مدیره حضور داشته باشد

وی ادامه داد: کارگران هفت تپه، اساسا اعتقاد ندارند که دولت از این به بعد، نقش کارفرمایی ایفا کند و حتما، باید که نماینده مورد اعتماد کارگران در هیئت مدیره حضور داشته باشد تا شاهد مدیریت کارخانه با نظارت کارگران باشیم. هفت‌تپه باید با حضور مهندسین هفت‌تپه‌ای اداره شود. چرا که هفت‌تپه، تنها یک بنگاه اقتصادی نیست، بلکه هفت تپه یک شهر است که کارگران آن با تمام اجزا و ارکان شهر از مزارع کشت گرفته تا خطوط تولید، زندگی کرده‌اند.

بخشی در پایان نیز، تاکید داشت: ما تازه به نقطه اول‌مان رسیده‌ایم. امروز این پیروزی بزرگ را جشن می‌گیریم و از فردای جشن، مبارزه و تلاش ادامه خواهد داشت. کارگران و فعالیت آن‌ها باید متشکل شده و کارگروه‌هایی برای اداره هفت‌تپه تشکیل دهند. باز هم تکرار می‌کنیم که اداره فعالیت‌های کارخانه به طور قطع باید با نظارت کارگران و مشارکت آن‌ها در هیئت مدیره صورت بگیرد.

 


 

دسته : اجتماعي

برچسب :

مقالات هیات تحریریه راهکار سوسیالیستی





























آرشیو کلیپ و ویدئو راهکار سوسیالیستی

html> Ny sida 1