ما گروهی از سوسیالیست‌های ایران، باورمند به دگرگونی‌های بنیادین اجتماعی_اقتصادی برآنیم با ارایه بدیل سوسیالیستی برخاسته از گویه‌ی جمعی پویا، خلاق و بهم پیوسته و با درس آموزی از تجارب انقلابی تاریخ بشری در جهان و تاریخ معاصر جامعه ایرانی، راه حل های اساسی را از دل واقعیت‌ها، تعارضات و تضادهای طبقاتی موجود، کشف، ارائه و به کار بندیم.



فراخوان کمیته دفاع از مبارزات مردم ایران – بلژیک: هشدار به افکار عمومی آزادی‌خواه جهان

دولت بلژیک برای دفاع از این معاهده‌ی رسوا، موضوع اهمیت بازگرداندن شهروندان بلژیکی را که بی‌دلیل در ایران متهم و زندانی شده‌اند برجسته می‌کند، در حالی که این فقط برعکس نشان دادن صورت مسأله است و واقعیت کاملاً خلاف آن است. این شهروندان بلژیکی (یا دوتابعیتی) صرفاٌ هدف عملیات گروگان‌گیری، پرونده‌سازی و باج‌خواهی‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی قرار گرفته‌اند و مهره‌هایی برای فشارهای دیپلماتیک هستند و دکتر احمدرضا جلالی یکی از شناخته‌‌شده‌ترین افراد است که در چنگال جمهوری اسلامی اسیر باج‌خواهی شده است

 


 

 

ما به صورت جدی خواهان توقف و افشای معاهده‌ی رسوا و شرم‌‌آور «مبادله‌ی زندانی میان ایران و بلژیک» هستیم که میان دولت بلژیک و دولت جمهوری اسلامی ایران در مارس ۲۰۲۲ به طور مخفیانه امضا شده است و به زودی به رأی نهایی پارلمان بلژیک گذاشته خواهد شد.

طبق این معاهده به روشنی، به دیپلمات/تروریست ایرانی اسدالله اسدی فرصت داده می‌شود تا به ایران بازگردانده شود، جایی که قطعاً نه تنهاآزاد خواهد شد، بلکه اعمال جنایتکارانه‌ی او تقدیر و تشویق خواهد شد؛ و در نتیجهراه برای تکرار این‌گونه جنایات تروریستی سازمان‌یافته‌ی دولت ایران در کلِ کشورهای اروپایی و گروگان‌گیری اتباع اروپایی (و دو تابعیتی‌ها) در ایران و کشورهای متحدش را هموارتر خواهد کرد. در نهایت کانالی قانونی و حقوقی برای تروریسم دولتی، گروگان‌گیریِ بین‌المللی و باج‌خواهیِ دولتی توسط جهوری اسلامی ایران باز خواهد کرد.

هفته‌ی گذشته افکار عمومی در جریان امضای مخفیانه‌ی معاهده‌ای شرم‌آوری قرار گرفت که در ماه مارس بین دولت ایران و بلژیک انجام گرفته است. دولت بلژیک این لایحه را برای تصویب و الحاق رسمی به پارلمان فرستاده و کمیسیون روابط خارجی پارلمان بلژیک مقدمتاً آن را تصویب کرده است و در تاریخ ۱۴ جولای در صحن علنی پارلمان به رأی گذاشته خواهد شد. طبق این معاهده هر شخصی از اتباع ایران و بلژیک که مطابق حکم دادگاه‌های این دو کشور به حبس یا شکلی از محرومیت از آزادی محکوم شده باشد، مشمول معاهده‌ی انتقال محکومان است. معاهده هیچ شرطی برای آزادی این افراد در نظر نگرفته و محکومان پرونده‌های تروریستییا پرونده‌های کیفری با جرایم عمده مثل نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت، جنایت جنگی و جنایت تجاوز نظامی از آن استثنا نشده‌اند. رسواتر اینکه ماده‌ی۱۳ این معاهده درباره‌ی عفو یا تخفیف مجازات محکومان می‌گوید: «هر یک از طرفین می‌توانند عفو یا تخفیف مجازات را طبق قانون اساسییا سایر قوانین خود» به محکوم‌شدگان اعطا کنند.

دولت بلژیک برای دفاع از این معاهده‌ی رسوا، موضوع اهمیت بازگرداندن شهروندان بلژیکی را که بی‌دلیل در ایران متهم و زندانی شده‌اند برجسته می‌کند، در حالی که این فقط برعکس نشان دادن صورت مسأله است و واقعیت کاملاً خلاف آن است. این شهروندان بلژیکی (یا دوتابعیتی) صرفاٌ هدف عملیات گروگان‌گیری، پرونده‌سازی و باج‌خواهی‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی قرار گرفته‌اند و مهره‌هایی برای فشارهای دیپلماتیک هستند و دکتر احمدرضا جلالی یکی از شناخته‌‌شده‌ترین افراد است که در چنگال جمهوری اسلامی اسیر باج‌خواهی شده است. در حالی که دولت جمهوری اسلامی بیش از چهل سال است که از این روش چه در سطح بین‌المللی، چه در قبال شهروندان خود استفاده کرده تا به هر شکلی به اهداف خود دست پیدا کند و باید به این رویکرد جمهوری اسلامی نقطه‌ی پایان گذاشت و نه این‌که برای تسهیل و تشدید آن کانال‌های قانونی و حقوقی مستمر ایجاد کرد.

بنابر شواهد هدف چنین معاهده‌ای مبادله‌ی اسدالله اسدی دیپلمات / تروریست ایرانی است که به اتهام سازمان‌دهی برای بمب‌گذاری در نشست اپوزیسیون جمهوری اسلامی در فرانسه در سال ۲۰۱۸ توسط دستگاه قضایی بلژیک به ۲۰ سال حبس متهم شده است. شخصی که با بهره‌برداری از مصونیت دیپلماتیک شخصاً یک بمب قوی را در یک پرواز تجاری از ایران به اروپا منتقل کرده و با برنامه‌یزی طولانی‌مدت و گسترده آن را شخصاً به دست افراد اجیر شده رسانده تا در نشستی که ده‌ها هزار نفر از جمله شخصیت‌های شناخته شده‌ی بین‌المللی حضور داشتند، منفجر کنند.این مطالب توسط پلیس و دستگاه قضایی و امنیتی کشورهای بلژیک، آلمان، اتریش و فرانسه اثبات و اعلام شده است.دادگستری بلژیک در تحقیقات تکمیلی خود می‌گوید حکومت ایران طراح توطئه حمله علیه تجمع اپوزیسیون ایرانی در پاریس بوده و این توطئه توسط وزارت اطلاعات ایران و با اطلاع رهبری ایران طراحی شده و ابتکار شخصی اسدالله اسدی نبوده‌است.

بر اساس این معاهده این جنایتکار به زودی با شانس استرداد به ایران مواجه خواهد شد. کسانی مثل او و قاسم سلیمانی که سالیان سال تحت عناوین مختلف سیاسی و نظامی در حال سازماندهی اهداف استراتژیک جمهوری اسلامی و سازماندهی عملیات جنایتکارانه علیه مخالفین جمهوری اسلامی و متحدانش و گسترش تروریسیسم دولتی در سطح بین‌المللی در خارج از مرزهای ایران بوده‌اند.

اسدی صرفاً یک چهره‌ی شناخته شده از دستگاه عظیم سرکوب مخاالفین جمهوری اسلامی در داخل و خارج ایران است. درست است که او به جرم سازماندهی و فرماندهی یک عملیات تروریستی در خاک چهار کشور اروپایی دستگیر و زندانی شده است اما او رسماًعضوی فعال از دستگاه جنایتی است که هزاران زندانی سیاسی را در داخل ایران اعدام کرده است، صدها معترض را در خیابان‌های ایران به خاک و خون کشیده، زندان و شکنجه کرده، هزاران هزار خانواده‌ی زندانی سیاسی را با گروگان‌گیری عزیزان‌شان، شکنجه و وادار به سکوت کرده است و در نهایت هزاران نفر از معترضین، فعالین، دگراندیشان و حتا شهروندان عادی را وادار به تبعید و مهاجرت ساخته است. در حالی که در تمام این سال‌ها به موازات دستگاه سرکوب داخلی، شبکه‌ای از نیروها را نیز فرای مرزهای ایران داشته است و حاصل آن این بوده که حداقل و به شکل مستند ۵۴۰ ایرانی تبعیدی در چهار دهه‌ی گذشته در خارج از مرزهای ایران ربوده و کشته شده‌اند؛و هزاران نفر از آنان یا خانواده‌های‌شان را نیز تهدید به مرگ و زندان کرده است.

امروز ایجاد یک کانال قانونی و حقوقی برای جمهوری اسلامی برای استرداد اسدی توسط دولت بلژیک یعنی به زیر سوال بردن استقلال دستگاه قضایی بلژیک، یعنی به سخره گرفتن حاکمیت قانون، یعنی مصونیت دولت ایران در تشدید تروریسم دولتی، یعنی مهرتأیید بر گروگان‌گیری و باج‌خواهی بین‌المللی، یعنی از بین بردن امنیت حقوقی شهرواندن اروپایی در ایران و همچنین شهروندان دوتابعیتی بلژیکی – ایرانی (اروپایی – ایرانی) در همه‌ جا، یعنی تنبیه مجدد مخالفین تبعیدی جمهوری اسلامی در خاک کشورهای اروپایی، یعنی حذف و جنایت در خاک کشورهای اروپایی با مرکزیت بلژیک،یعنی دهن‌کجی به آزادی‌خواهی و آزادی‌خواهان، به زیر سوال بردن عدالت، عقوبت و عمکرد دستگاه قضایی بلژیک، به سخره گرفتن اخلاقیات و حقوق پایه‌ای انسانی و نقض آشکار حقوق بشر!

ما جمعی از تبعیدیان و پناهندگان سیاسی، زندانیان سیاسی، فعالین سیاسی در جنبش زنان، کارگری، دانشجویی و …بالاخص ایرانی ساکن بلژیک ضمن تأیید این موارد، موکدأ از دولت بلژیک می‌خواهیم تا این معاهده‌ی غیرانسانی و شرم‌آور را از پارلمان بازپس گیرد و همچنین از پارلمان بلژیک می‌خواهیم که در راستای حفظ جایگاه نظام قضایی و حقوقی بلژیک و در راستای دفاع از حقوق بشر و حفظ عدالت این معاده را تصویب نکند؛ در غیر این صورت حق خود و تمام آزادی‌خواهان ایرانی، بلژیکی، اروپایی و جهان را برای مبارزه برای لغو این معاهده و جلوگیری از استرداد اسدالله اسدی محفوظ می‌دانیم.

 

کمیته دفاع از مبارزات مردم ایران – بلژیک

رونوشت به:

  • «الکساندر دی کرو»، نخست‌وزیر بلژیک
  • «دانیل فلور»، مدیر کل دادگستری خدمات عمومی فدرال

 

پیوست:

  • نامه‌ی سرگشوده‌، اعتراض برخی از شخصیت‌های حقوقی

https://lesoir.be/452530/article/2022-07-05/terrorisme-la-belgique-doit-renoncer-signer-un-traite-scandaleux-avec-liran

***

 

لینک برای امضا در سایت پتیشن:

https://chng.it/HFPDCgTMg6

 

اسامی:

آرزو مولانایی –  فعال سیاسی و پناهجو در ترکیه

آمادور نویدی – فعال رسانه ای و مترجم

اصغر زین الدین – فعال سیاسی

احسان ثابت – فعال سیاسی

اکبر کریمیان – تحلیلگر سیاسی

اسماعیل فتاحی – فعال حقوق بشر

آرش کمانگر – فعال سیاسی و رسانه ای

امین بیات – تحلیلگر سیاسی

امید رستم پور – مدیر وبلاگ ققنوس

اصغر نصرتی (چهره)

امیر میرزائیان – فعال سیاسی و زندانی سیاسی سابق

اکبر دیلمی – کارگر کارخانه

باقر ابراهیم زاده زندانی سیاسی سابق و فعال سیاسی

بیژن نیابتی – تحلیلگر سیاسی

بهرام ‌سلطانی- فعال حقوق بشر

بیژن سعیدپور – فعال سیاسی و رسانه ای

بهنام چنگائی – فعال سیاسی

بهروز سورن – فعال رسانه ای و زندانی سیاسی سابق

پرویز میرمکری – شاعر

پیروز زورچنگ – فعال سیاسی و رسانه ای, زندانی سیاسی سابق

جمشید صفاپور – فعال کارگری

جعفر امیری، زندانی سیاسی سابق و فعال سیاسی

حسن حسام – نویسنده, شاعر و تحلیلگر سیاسی چپ

حسین نقی پور فعال سیاسی و رسانه ای

خلیفه موسوی – فعال سیاسی

داود احمدلو – فعال حقوق بشر

دکتر حسن نایب هاشم – فعال حقوق بشر

رضا بی شتاب – شاعر

رشید محمدی – هنرمند و بازیگر تئاتر پناهجو در آلمان

رسول شوکتی – فعال سیاسی و زندانی سیاسی سابق

رحیم فلاحت نژاد

زمان مسعودی

ژاله سهند – فعال سیاسی و زندانی سیاسی سابق

سياوش عبقري ، استاد دانشگاه و كنشگر سياسي

سیروان عنایتی ، روزنامه نگار مقیم آریزونا – آمریکا

سیامک جهانبخش – فعال سیاسی

سیروان منصوری روزنامه نگار و مدیر سایت پناهندگی هانا – پناهنده در ترکیه

سهیلا پوریان

سیما صاحبی ، فعال سیاسی و حقوق بشر

سلام زیجی – تحلیلگر سیاسی چپ

سام قندچی – فعال سیاسی و رسانه ای

سام منتظری – فعال رسانه ای وخبرنگار آزاد

سیاوش کارساز – فعال حقوق بشر

شهلا عبقري ، استاد دانشگاه ، كنشگر سياسي و حقوق زنان

شعله زمینی – فعال حقوق بشر

شیوا محبوبی، کمیته مبارزه برای آزادی زندانیان سیاسی در ایران

شیرین احمدی سروستانی – شاعر پناهجو در ترکیه

شهاب سیروان

صدیق جهانی – فعال کارگری

عمر مینایی – فعال کارگری

عبدالسلام ملااحمدی معروف به ارسلان احمدی ریگ آبادی عضو جمعیت حقوق بشر کوردستان

علی اکبر هادی پور – فعال سیاسی و از خانواده خاوران

علی پیچگاه – فعال کارگری

علی ستاری – فعال سیاسی و زندانی سیاسی سابق

عباد عموزاد – فعال سیاسی

علی دماوندی فعال سیاسی و رسانه ای

غلام عسگری – فعال کارگری در تبعید

غلامرضا مرشدیان – موزیسین

فاطمه سبحانی – فعال حقوق زنان

فاطی حق پناه

فریبا امیرخیزی – فعال جنبش زنان

فاطمه رضایی – فعال حقوق بشر

فرید محمدی – فعال سیاسی

فرخ جعفری – کپنهاگ

کامبیز گیلانی – شاعر

کامبیز فاتحی : محقق محیط زیست – پناهجو در آلمان

کامران چاه هتل فعال سیاسی ترکیه

کامران الوند – فعال سیاسی

مجید دارابیگی فعال سیاسی و زندانی سیاسی دو رژیم

مهر آفاق مقیمی نیاکی فعال سیاسی و زندانی سیاسی

محمد نظری – پناهجوی معترض در آلمان

مینو همیلی – فعال جنبش زنان و زندانی سیاسی سابق

محمدرضا یوسفی

محمود بدری

نسرین احمدی – فعال جنبش زنان

ندا نوآور – فعال حقوق بشر

نادر ثانی – تحلیلگر سیاسی و آموزگار

ناصر کمانگر – فعال سیاسی و پناهجو در ترکیه

نصرت تیمورزاده – فعال سیاسی

هما مرادی فمینیست -چپ مستقل

هوزان خالدیان کاریکاتوریست پناهجو در آلمان

نهادها:

شورای همبستگی پناهجویان و پناهندگان ایرانی در ترکیه

حزب آزادي و رفاه ايرانيان

حزب سوسیالیست انقلاب ایران

کمپین حمایت از زندانیان سیاسی و لغو اعدام

بنياد اسماعيل خويي

 

رسانه ها:

رادیو پیام کانادا

https://radiopayam.ca/

سایت اتحاد کارگری

https://www.etehad-k.com

سایت حزب سوسیالیست

http://www.simroz.org/index

سایت صدای مردم

https://www.sedayemardom.net

وبلاگ سیاسی ققنوس

http://www.ghoughnoos.blogspot.com/

سایت بیژن نیابتی

http://niabati.blogspot.com

سایت رضا بی شتاب

http://rezabishetab.blogfa.com

اشتراک وورد پرس

https://eshtrak.wordpress.com

سایت آینده نگر

http://iranscope.ghandchi.com

وبلاگ اخگر

https://amadornavidi.wordpress.com

سایت آگاهی نیوز

https://agahi.news

صفحه فیس بوک “برای اتحاد بزرگ هوادارن سوسیالیسم”

وبلاگ خبری سازمان راه کارگر

سایت گزارشگران

http://gozareshgar.com

 

 


 

دسته : بین المللی, سياسي

برچسب :

مقالات هیات تحریریه راهکار سوسیالیستی





























آرشیو کلیپ و ویدئو راهکار سوسیالیستی

html> Ny sida 1